Novetats novembre

Circulars del mes de novembre

 

Vine a la biblioteca de l'Ateneu!

La Biblioteca de l’escola està oberta a tots els nens i nenes i a tots els pares i mares. Podeu venir sempre que vulgueu i agafar fins a 3 contes/llibres en préstec. També podeu quedar-vos-hi una estona a estudiar, fer els deures, llegir... hi ha llibres i revistes que també us poden interessar i que podeu consultar i/o endur-vos a casa. Els alumnes d’infantil, cicle inicial i cicle mitjà han de venir acompanyats pels pares/mares o una persona responsable. A partir de cicle superior ja poden venir sols.

Animeu-vos!!! L’horari és de dill. a dij. de 17,10 a 18,30h.

 ...................................................

Posa't la Gorra!

Des de la Comissió Solidària ens unim de nou a la campanya “Posa’t la Gorra!” organitzada per l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya) i dirigida a sensibilitzar a la societat i donar a conèixer la realitat del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia. 

La Comissió Solidària vendrà les gorres a l’escola els dies 26, 27, 28, 29 i 30 de novembre a les 9 del matí i a les 5 de la tarda a l’entrada de l’escola. L’any 2009 es van vendre 350 gorres: a veure si ho superem!! 


...............................................................................

Campanya de donació de material

Divendres 30 de novembre, de 16:45 a 17:15h

   .............................................................

Excursió a Rupit

El proper diumenge 2 de desembre el Club Cultural i Científic us proposa de fer una sortida a Rupit i al Salt de Sallent, a la Vall de Sau Collsacabra (Osona).

 + informació

 .........................................................................

Assemblea de socis

Assemblea General Extraordinària de Socis de l’Ateneu Instructiu. Tindrà lloc a la Sala d’Actes del centre el proper 22 de novembre de 2012 a les 20:30h, en primera convocatòria i a les 21:00h en segona.

 

Decoració Nadal

Aquest any, emmarcat en el projecte d’Escola Verda, utilitzarem, per a la decoració de Nadal materials reciclats i per aquesta raó us demanem la vostra col·laboració. Caldria que ens portéssiu, càpsules de Nespresso netes de diferents colors i oueres buides i netes. Per a la recollida, tindreu unes caixes al vestíbul on les podreu desar des de demà fins el dimarts 4 de desembre.


.............................................................

La fruita a l'escola

L’escola participa, un any més, en el Pla de consum de fruita a les escoles i a partir de la setmana vinent, iniciem la distribució de fruita fresca entre els alumnes de Primària. Per aquesta raó us demanem que els vostres fills/es portin a l’escola, un recipient hermètic de plàstic (tipus tupperware) els propers dimarts, dimecres i dijous. 

 ..................................................................

El Mural de la Castanyera 

Hem celebrat la castanyada i hem muntat al vestíbul de l'escola el mural de la castanyera. Tots els nens i nenes d'infantil i primària hem col·laborat fent els dibuixos de les figures i els decorats: Els d'Infantil 3 hem  fet els cargols, Infantil 4 el gatet marrameu, Infantil 5 les fulles, primer els nens i nenes, segon l'arbre, tercer els núvols, quart la torradora i el cistell, cinquè els sacs de castanyes i el decorat de la castanyera i sisè la castanyera. Mireu quines imatges més boniques...



 

 ................................................

Fotografia escolar

El calendari per fer les fotografies escolars serà el següent:

  • Infantil: 7 de novembre al matí.
  • Primària: 6 de novembre 1r, 2n i 3r curs al matí. 4t, 5è i 6è curs a la tarda.
 NOTA: Tingueu en compte que els alumnes d’Infantil i Primària només surten de cintura cap a dalt i que, si aquest dia tenen Educació Física o Psicomotricitat, no cal que portin el xandall de l’escola. Si voleu que els repassem el pentinat, cada infant haurà de portar la seva pinta.
  • Secundària: Fotos de grup de 1r d'ESO a 2n de Batxillerat (la foto de l’orla de 4t d’ESO es farà més endavant) 5 de novembre al matí. Germans dins del centre: 7 de novembre a la tarda (cognoms de la A fins la F) i 12 de novembre al matí (cognoms de la G fins la Z).
Recordeu que els alumnes que tenen germans es fan dues fotos, una individual el dia que correspon al seu grup i una altra amb els germans aquest dia.

  • Alumnes que tenen germans no escolaritzats al centre: 12 de novembre a partir de les 17:00h. Aquest dia les famílies que teniu fills que no venen al centre els podeu portar, si ho desitgeu, perquè surtin junts a la fotografia de Nadal. Per fer-ho us heu d’apuntar a secretaria abans del dia 5 de novembre.