Novetats octubre

El Mural de la Castanyera 

Hem celebrat la castanyada i hem muntat al vestíbul de l'escola el mural de la castanyera. Tots els nens i nenes d'infantil i primària hem col·laborat fent els dibuixos de les figures i els decorats: Els d'Infantil 3 hem  fet els cargols, Infantil 4 el gatet marrameu, Infantil 5 les fulles, primer els nens i nenes, segon l'arbre, tercer els núvols, quart la torradora i el cistell, cinquè els sacs de castanyes i el decorat de la castanyera i sisè la castanyera. Mireu quines imatges més boniques...

  ...................................................

Castanyada 2012


Dimecres 31 d’octubre celebrarem la festa de “La Castanyada” a l’escola. Els nens i nenes d'Infantil i de primària poden portar per berenar un suc i/o algun menjar relacionat amb la festa: castanyes, panellets, moniatos, mandarines... dins d’una bossa amb el nom.

 ................................................

Fotografia escolar

El calendari per fer les fotografies escolars serà el següent:

  • Infantil: 7 de novembre al matí.
  • Primària: 6 de novembre 1r, 2n i 3r curs al matí. 4t, 5è i 6è curs a la tarda.
 NOTA: Tingueu en compte que els alumnes d’Infantil i Primària només surten de cintura cap a dalt i que, si aquest dia tenen Educació Física o Psicomotricitat, no cal que portin el xandall de l’escola. Si voleu que els repassem el pentinat, cada infant haurà de portar la seva pinta.
  • Secundària: Fotos de grup de 1r d'ESO a 2n de Batxillerat (la foto de l’orla de 4t d’ESO es farà més endavant) 5 de novembre al matí. Germans dins del centre: 7 de novembre a la tarda (cognoms de la A fins la F) i 12 de novembre al matí (cognoms de la G fins la Z).
Recordeu que els alumnes que tenen germans es fan dues fotos, una individual el dia que correspon al seu grup i una altra amb els germans aquest dia.

  • Alumnes que tenen germans no escolaritzats al centre: 12 de novembre a partir de les 17:00h. Aquest dia les famílies que teniu fills que no venen al centre els podeu portar, si ho desitgeu, perquè surtin junts a la fotografia de Nadal. Per fer-ho us heu d’apuntar a secretaria abans del dia 5 de novembre.

..................................................

 

Campanya de recollida de taps de plàstic

Iniciem la recollida de taps de plàstic per ajudar les persones necessitades. El curs passat vam aconseguir de reunir una tona per ajudar l'Aitana.
Podeu depositar els vostres taps a l'urna que trobareu al vestíbul de l'escola.

 .........................................................................

Al Centre Cultural i Científic (CCC) ja tenim programades les sortides per aquest nou curs 2012 – 2013:
- 28 d’octubre: Sortida a Begues
- 2 de desembre: Sortida a Rupit
- 27 de gener: Visita a La Pedrera
- 3 de març: Sortida a Olèrdola
- 21 d’abril: Sortida a Montblanc
- 26 de maig: Sortida a Cardona
- 8 o 15 de juny: Festa de Fi de Curs