Novetats gener

Dia Escolar de la No-Violència i la pau

El Dia Escolar de la No-Violència i la Pau (DENIP) fou fundat l'any 1964 pel poeta i educador mallorquí Llorenç Vidal Vidal. És una iniciativa d'Educació No-violenta i Pacificadora difosa internacionalment.

Es practica a les escoles de  tot el món el dia 30 de gener (aniversari de la mort de Gandhi).

Durant aquest dia a l'Ateneu fem diferents actes a tota l'escola: Tallers de diferent mena i murals que podreu veure exposats al vestíbul de l'escola.

 


Sortida del Centre Cultural i Científic 

Per la primera sortida de l’any 2012 hem organitzat una activitat que de ben segur farà gaudir tota la canalla: passarem Un dia al Circ al Circ Petit de Pineda de Mar . Visitarem les seves instal·lacions, coneixerem alguns dels seus secrets, aprendrem el seu món tot participant en tallers i, com no podia ser d’altra manera, acabarem la jornada assistint a un espectacle. Així doncs, animeu-vos a participar en aquesta nova sortida i reserveu el proper 5 de febrer a les vostres agendes.

+info 

...............................................................

Preinscripcions germans

 

 

Està previst, pel curs vinent, que el període de preinscripció que habitualment es feia a l’abril, s’avanci al febrer.

Si teniu fills que vulgueu matricular al nostre centre a P3 (nascuts l’any 2009) o a algun altre nivell per al curs 2012-2013, ompliu la part inferior del full adjunt a l'enllaç que trobareu més avall i lliureu-lo a Secretaria abans del dia 27 de gener perquè us avisem quan s’obri el període d’inscripció.

Si teniu la intenció de ser baixa el curs vinent, us agrairíem que ens ho notifiqueu tan aviat com us sigui possible per poder fer la nostra previsió d'oferta de places.

 Veure circular 


..............................................

Prepara't per Carnestoltes!

Els models presentats són d'índies per a les nenes i les dones i de vaquers per als nens i homes.
Els podeu veure al vestíbul de l'escola.

Fins el 20 de gener teniu temps d'apuntar-vos-hi!

 + info

 .........................................................................

El 20 de gener ajuda fent donacions...

 

Divendres, 20 de gener, de les 17:00h a les 17:15h, es farà una recollida de tot el material (aquelles coses que ja no utilitzes i que poden ser útils a l’escola)

El material que es pot aportar és el següent: 

  • Llibres per la biblioteca: principalment llibres de primeres lectures d’infantil i primària. 
  • Disfresses talla petita per racons i talles més grans per representacions, teatre… o complements (barrets, mocadors, collarets...)
  • Joguines: Jocs : trencaclosques, jocs de taula, cotxes, construccions, nines tipus nadó (no barbies o similars ni ninos de felpa), accesoris de nines (bressols, cadiretes...) cuineta, titelles….Racons (cotxes, Beep-beep, canviador, menjar, de metge, telèfon, caixa registradora...) Pel pati (estris per la sorra, motos, casetes i tobogans...)

Només s’acceptaran objectes EN BON ESTAT i disfresses rentades i netes.

 + info