Novetats novembre

Taps per Aitana

Ja en tenim 4 capses

Aitana és una nena de Tarazona que va néixer amb una cardiopatia congènita que li afecta els pulmons i el cor. Els seus pares necessiten 200.000 euros pel seu tractament a Boston i han posat en marxa diferents iniciatives. Una d'elles és una campanya de recollida de taps de plàstic d'ampolles i envasos que després una empresa de reciclatge compra al preu de 300 euros per tona.

A partir de dijous 24 de novembre anirem omplint les caixes que trobareu al vestíbul amb el rètol "Taps per Aitana" i cada setmana pesarem les caixes per saber quina és la nostra aportació. Quan tinguem molts taps els portarem  a la central de SEUR que es troba a Viladecans perquè els entreguin a l'empresa de reciclatge.

Serveixen taps de qualsevol tipus d'envasos de plàstic, tant de servei domèstic (productes de neteja, esprais, ampolles d'aigua, refrescos, etc.) com industrial.

+ info


 

 .................................................................

Des del 21 de novembre a Matemàtics



Des del 21 de novembre els alumnes de cicle mitjà i cicle superior de primària poden participar des de l'escola i des de casa al concurs SUPERTICS. Cada alumne prova primer a l'escola el funcionament de l'aplicació i després ho pot fer des de casa.

(aplaçat per els dies 30 de novembre i l'1 de desembre)



.................................................................

Nou Estatut de l'Ateneu





.................................................................

Concurs el Petit Dictat a TV3


El Gran Dictat. Concurs a TV3.

"El gran dictat" prepara per a les festes de Nadal una versió del concurs en la qual els participants seran nois i noies d'entre 11 i 14 anys.

Es dirà "El petit dictat" i s'emetrà els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre del 2011 i 2, 3 i 4 de gener del 2012.

Si tens entre 11 i 14 anys i t'agradaria participar a "El petit dictat", demana als teus pares o tutors legals que truquin al  93 552 63 89 i t'apuntin al procés de selecció. Afanyeu-vos! Els càstings seran el proper dimecres 16, dijous 17 i dijous 24 de novembre, de 17.00 a 21.00 hores, a l'Edifici Imagina 22@ (av. Diagonal, 177 de Barcelona).

 

Més informació 

........................................................................

 

Aquesta setmana ajuda fent donacions...

 

Divendres, 18 de novembre, de les 17:00h a les 17:15h, es farà una recollida de tot el material (aquelles coses que ja no utilitzes i que poden ser útils a l’escola)

El material que es pot aportar és el següent: 

  • Llibres per la biblioteca: principalment llibres de primeres lectures d’infantil i primària. 
  • Disfresses talla petita per racons i talles més grans per representacions, teatre… o complements (barrets, mocadors, collarets...)
  • Joguines: Jocs : trencaclosques, jocs de taula, cotxes, construccions, nines tipus nadó (no barbies o similars ni ninos de felpa), accesoris de nines (bressols, cadiretes...) cuineta, titelles….Racons (cotxes, Beep-beep, canviador, menjar, de metge, telèfon, caixa registradora...) Pel pati (estris per la sorra, motos, casetes i tobogans...)

Només s’acceptaran objectes EN BON ESTAT i disfresses rentades i netes.

 + info

........................................................................

Assemblea Ordinària de Socis

Sala d'actes del centre el proper 24 de novembre de 2011 a les 20:30h en primera convocatòria; i a les 21:00h en segona.

+ info

........................................................................

Aquest dissabte 12 de novembre...



El proper dissabte 12 de novembre, a les 12:45h, s'emetrà pel canal super 3/3xl, el concurs "fish and chips", on l'any passat els alumnes de 6è de Primària van participar. (Ara ja són alumnes de 1r d'ESO!!!)

PD: Prepareu els dvd per gravar, encara que més endavant el trobarem a la  web i el podrem descarregar.

...